Rabo ClubSupport

RABO CLUBSUPPORT.

Hierbij willen we graag alle personen, die op onze voetbalclub hebben gestemd, van harte bedanken. Het heeft ons het fijne bedrag van bijna       € 500,00 opgeleverd.
Nogmaals onze hartelijke dank.
Graag zien we een ieder een keer terug op ons sportcomplex.

Bestuur Sportclub "Roswinkel"

Rabo ClubSupport

Samen vieren we de winst

Leuk dat Sportclub Roswinkel heeft meegedaan aan Rabo ClubSupport bij Rabobank Emmen-Coevorden.

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De échte winst. Zodat jullie, Sportclub Roswinkel, kunnen blijven doen wat jullie nu al doen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Het bedrag voor Sportclub Roswinkel maken wij binnenkort over naar NL11RABO0317104497 zoals opgegeven bij de inschrijving. De volledige uitslag vind je terug op onze website.

Tip: Breng nu alvast je leden op de hoogte van het stemproces. Zorg dat hun E-mail adres bekend is bij ons. Zo krijg je in 2020 misschien nog meer stemmen.

Marketing, Communicatie & Coöperatie

Veilig omgaan met e-mail
Ontvangt u een e-mail? Let dan op onderstaande punten.

De Rabobank vraagt u nooit om vanuit een e-mail direct in te loggen in Rabo Internetbankieren.

De Rabobank vraagt u nooit naar beveiligingscodes.

Beveiligingscodes zijn uw pincode, toegangscodes of de inlog- en signeercodes. Dit zijn codes die u met uw Rabo Scanner aanmaakt. Geef deze codes nooit door aan anderen.

Vertrouwt u een e-mail niet? Stuur deze dan door naar valse-email@rabobank.nl en verwijder de e-mail hierna direct.

Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.